28. gozdarske smučarske tekme ALPE-ADRIA na Kopah

0

Lepo vabljeni k sodelovanju na 28. gozdarskih smučarskih tekmah ALPE ADRIA 2024 na Kopah nad Slovenj Gradcem. Srečanje bo potekalo od petka 9. do nedelje 11. februarja 2024.

Srečanje Alpe Adria, ki povezuje gozdarje iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije (Koroška) in Italije (J. Tirolska, Furlanija in Julijska krajina) letos organiziramo Zveza gozdarskih društev Slovenije v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in drugimi deležniki.

Prireditev je pomembna za mednarodno povezovanje gozdarjev na strokovnem, športnem in družabnem področju. Tekmovanja potekajo v teku na smučeh in veleslalomu.

Poleg tekmovalnega ima prireditev tudi strokovni del, ki je namenjen predstavitvi posledic ujm, ki so prizadele Slovenijo v letu 2023 in predstavitvi projekta Pohorka.

Rok za prijave je torek, 6. februarja 2024 na e-mail: janez.konecnik (at) siol.net Kasnejše prijave so možne le izjemoma!

Čim prej pa poskrbite tudi za rezervacijo bivanja: rezervacije (at) kope.si ali klara.poberznik (at) kope.si, telefon: 040 976 454.

Več informacij najdete TUKAJ, prijavni obrazec pa TUKAJ.

Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo sponzorjem in donatorjem, ki so podprla izvedbo prireditve: Metropolitana d.o.o., SIDG – Slovenski državni gozdovi d.o.o.,Uniforest d.o.o., Bijol d.o.o. ter Intersocks d.o.o.