EVROPSKI TEDEN ŠPORTA IN EVROPSKE PEŠPOTI

0

Evropski teden športa vsako leto organizira Evropska komisija za šport. EVROPSKA POPOTNIŠKA ZVEZA (ERA) pa je njen partner. Evropski teden športa je od začetka leta 2015 zrasel in lani dosegel 32.617 prireditev v 42 državah s 15,6 milijona udeležencev.

Pridružite se tej odlični skupini z vsemi aktivnostmi tudi na EVROPSKIH PEŠPOTEH.

Več informacij najdete tukaj ali se za dodatne informacije obrnite na spletne strani:  ERA ( http://www.era-ewv-ferp.com/frontpage/ ), KEUPS(https://eupoti.com/ ).

VABILO, na popotovanje po EVROPSKI PEŠPOTI E6, iz Trojan do Motnika, v ponedeljek 27. septembra 2021. Zbiranje ob 8. uri, hotel TROJANE. Hoje je za dve uri.

»Dan slovenskega športa«, »Evropski teden športa« odkriva E-poti, »Svetovni dan turizma«, nas nagovarja z motom:  »Turizem za vključujočo rast« in vsi mi, naredimo nekaj dobrega za svoje zdravje. Pridružite se kratkemu pohodu po Evropski pešpoti E6. Šport, pohodništvo je nenazadnje priložnost tudi za povezovanje, združevanje, vključevanje.  Šport je zdravje. Čas je za akcijo! Info: Predsednik KEUPS:  Jože Prah, 041 657 560, keups.slo@gmail.com

celotno sporočilo za javnost -> povezava